...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Pieczywo odkryte na nowo - KUP teraz w PROMOCYJNEJ cenie

Fascynuje Cię świat chleba na zakwasie? Wciąż jesteś głodny wiedzy i inspiracji piekarskich? Zapraszamy do lektury nowego wydania dedykowanego pieczywu - właśnie ruszyła przedsprzedaż!

W tym roku kolejny raz odkrywamy pieczywo na nowo! Bo chleb to niekończąca się opowieść - ziarno, mąka, zakwas, pasja oraz kreatywność tworzą produkt o wielu walorach, smakach i kształtach! 

 

 

Skorzystaj z okazji i zamów magazyn w przedsprzedaży w promocyjnej cenie! Teraz 30 zł! Cena regularna - 35 zł. Promocja trwa w dniach 18.08.2022-25.08.2022.


KUP TERAZ >>> KLIK!


W numerze, między innymi:

  • Zakwas - fermentujące serce chleba

  • Fenomen francuskiej bagietki

  • Filozofia wypieku chleba Marcina Pawlikowskiego

  • Śniadanie w piekarni - jak to ugryźć? I jak urządzić lokal?

  • Chleby modernistyczne

  • Receptury laureatów Master Baker

  • Bajgle Króla Jana

  • Nowoczesny marketing i tradycyjne wypieki w "U Piekarzy"

 


Więcej info oraz wydanie online do pobrania >>> KLIK!


Bieżące wydanie czasopisma

Czy absolwenci szkół gastronomicznych mają dobry start? Jak wykonać tort na 600 osób w 1-osobowej pracowni? Czy przekształcenie swojej działalności w spółkę dziś się opłaca? Czym różni się szarlotka od jabłecznika?

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać



    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF >>

    Drukowany numer dostępny w prenumeracie >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji